Speluitleg Piggy Riches


Piggy Riches is en leuk spel waarmee je met verschillende grappige varkentjes op vijf verschillende rollen kunt spelen. Er zijn 15 winlijnen aanwezig op het Piggy Riches slot. Het is dan ook een leuk en grappig spel waarmee je veel geld kunt verdienen. En als je het spel eenmaal doorhebt mee kunt blijven verdienen. Wat uiteindelijk ook een mooi doel kan zijn.

Speluitleg Piggy Riches voor beginners

Op het moment dat je dit bijzonder slot opstart merk je al meteen dat een slot is dat voornamelijk rijkdom en luxe uitstraalt. Dit geeft dan ook natuurlijk een fijn gevoel bij spelen van een spel waarmee je geld kunt verdienen. Uitstraling heeft dan ook veel te maken met de winkansen die er zijn bij het gokken op de Piggy Riches. Overal waar je kijkt in het scherm zie je gouden versieringen en Bling Bling motiefjes. Natuurlijk stralen ook de speel plaatjes (symbolen) luxe uit, zo heb je de mooie letters gevuld met diamanten en de met geld gevulde portemonnees, en natuurlijk zijn er ook allemaal rijke varkentjes aanwezig om het spelen nog leuker te maken.

Zoals we dus al zeiden niet alleen het logo van het spel ziet er chique uit maar ook in het spel zelf zit de bling bling en de luxe uitstraling verwerkt. Speluitleg Piggy Riches is gelukkig vrij eenvoudig. Het spel wordt gespeeld met vijf rollen en hierbij heb je 15 winlijnen om gebruik van te kunnen maken. Aan de zijkanten zie je allemaal stapeltjes met geld met allemaal verschillende cijfers erop. Deze cijfers staan voor de 15 winlijnen en kun je dus hier instellen door er met je muis op te gaan staan. Hierbij zie je dan ook meteen hoe de des betreffende winlijn loopt. Natuurlijk is het allemaal leuk en aardig dat de Piggy Riches slot zo mooi is, en zoveel luxe uitstraalt, maar je speelt het spel uiteindelijk toch om mooie prijzen te kunnen winnen. En dat is dan ook goed te doen met het gokken op Piggy Riches. Maar natuurlijk moet je hiervoor wel de speluitleg Piggy Riches kennen en alles wat daarbij komt kijken.

Natuurlijk wil iedereen net als de varkentjes in het spel tot de elite horen en tot de aller rijkste op aarde, en door het spelen van Piggy Riches kun je dit doel aardig waar maken. Want het is niet alleen het decor van dit spel dat luxe is, de prijzen die je bij het gokken op de Piggy Riches kunt winnen zijn zeker niet mis. Maar natuurlijk moet je hiervoor wel de speluitleg Piggy Riches kennen om het onderste uit de kan te kunnen halen. Een van de voordelen die bij de speluitleg Piggy Riches horen is dat het control panel onderaan in het scherm te vinden, makkelijk te bedienen is. Op het control panel kun je zelf verschillende instellingen wijzigen en kun je spelen op de manier die jij fijn vind. Want natuurlijk heeft niet iedere speler genoeg vermogen om voor de maximale inzet van 75 euro per draai te spelen. Deze is namelijk al te wijzigen naar 0.01 cent per draai, maar natuurlijk zal je dan ook niet zoveel winnen.

Gedetailleerde Speluitleg Piggy Riches slot

Bij de speluitleg Piggy Riches leer je dat je 3 instellingen hebt die je kan veranderen. Namelijk, het aantal winlijnen, het inzet niveau, en de muntwaarde. We beginnen met deze speluitleg Piggy Riches bij het aantal winlijnen. Zoals we al eerverder vermelde heeft de Piggy Riches er maximaal 15. Het is dan ook geheel aan de speler om te kiezen hoeveel je er gebruikt per draai. Wel kunnen we natuurlijk zeggen dat je meer kans maakt op mooie prijzen indien je meer winlijnen gebruikt. Maar indien je dus meer winlijnen gebruikt zal automatisch ook je inzet verhogen. Het is namelijk zo dat je minimaal 1 munt per winlijn inzet. Dat betekent dus dat je bij alle 15 de winlijnen 15 munten inzet. Deze inzet kun je ook nog verhogen als je dat zou willen maar de vraag is of dit wel nodig is. Het is namelijk zo dat je inzet bepaald wordt door het inzet niveau waarop je speelt. Op niveau 1 zet je maar 1 munt per winlijn in en is je inzet dan ook niet heel hoog.

Maar bij elke prijs die je dan wint wordt ook maar 1 keer uitbetaald. Kies je daar in tegen voor het hoogste niveau ( dat is niveau 10) dan zet je per winlijn 10 munten in en dan wordt je inzet ook vele malen hoger (max. 150 munten per draai) En het mooiste hiervan is dus dat je winsten ook keer 10 worden uitgekeerd. Als voorbeeld even, op niveau 1 is een prijs van 70 munten ook echt 70 munten. Maar speel je op niveau 10 dan is de prijs dus 700 munten. Deze speluitleg Piggy Riches moet je haast wel bevallen. Want hierdoor kunnen je prijzen bij het spelen van dit slot namelijk zeer hoog uitpakken, en dat is natuurlijk waar je uiteindelijk voor speelt.

Nu hebben we het steeds over munten, maar natuurlijk moeten we je in de speluitleg Piggy Riches ook uitleggen wat deze munten inhouden. Deze waarde kun je helemaal zelf bepalen bij het spelen van Piggy Riches, en dit doe je namelijk door de muntwaarde te veranderen. Deze muntwaarde kun je bepalen vanaf 0.01 cent per draai tot 0.50 cent per draai. Daardoor maakt dit spel zich uniek en dus door iedereen te spelen. Nu we de verschillende opties in de speluitleg Piggy Riches besproken hebben kunnen we het hebben over de prijzen van speluitleg Piggy Riches. Zoals we dus al eerder zeiden zijn deze prijzen bij dit slot zeker niet mis. De laagste prijzen die je bij het spelen kunt krijgen zijn die voor de letters en het cijfer 10. De reden hier achter is natuurlijk omdat deze relatief vaak voor komen.

Maar vergis je niet we hebben het over de laagste prijs en alsnog is er kans om met die symbolen 125 munten te winnen. Dus dan kun je wel zeggen “wat is laag”. Indien je vijf keer het symbool “bergen met geld” krijgt, dan win je de hoogste prijs van dit spel, namelijk 2000 munten. Uiteraard heeft dit slot ook nog scatter en Wild symbolen zodat je nog meer kans maakt op de mooie prijzen die aanwezig zijn bij dit luxueuze slot. Dus wacht niet langer met het winnen van een mooie bling bling prijs en speel nu direct dit geweldige spel via onze site.