Piggy Riches Slot


De Piggy Riches slot is een slot waarmee je tussen de rijke varkens je spel speelt en je in no time nog rijker dan hun kunt zijn. Met andere woorden Piggy Riches is een slot waarbij veel geld te winnen is. Dit komt natuurlijk ook mede door de 15 winlijnen die er aanwezig zijn waar we verder op ingaan bij speluitleg Piggy Riches. Natuurlijk is het bij dit geweldig slot mogelijk om via een veilige weg je geld in te zetten. Hiermee bedoelen we dan natuurlijk Piggy Riches met iDeal te spelen. Dit is natuurlijk voor de meeste spelers onder ons een hele gerust stelling. Al is het alleen al omdat je bij andere online spelletjes vaak in het bezit van een credit card moet zijn om ze te kunnen spelen. Maar natuurlijk is het belangrijkste hieraan nog altijd dat je weet dat betalingen via iDeal altijd veilig en betrouwbaar zijn. Dus op die manier kun je lekker op je gemakt vanuit je luie stoel het Piggy Riches slot spelen.

Piggy Riches Slot uitleg

Zoals we al eerder aangaven is het Piggy Riches slot een heel bijzonder slot. Dit natuurlijk vanwege de speelse chique uitstraling die het Piggy Riches slot heeft. Waar je maar kijkt zie je speelse varkens met allemaal glitter en glamour. Het is dan ook duidelijk te zien dat het Piggy Riches slot helemaal om geld winnen draait. En dat dit geweldige slot dit uitstraalt is natuurlijk super, maar nog leuker is dat dit geweldige slot dit ook nog eens uitbetaald, want bij Piggy Riches slot is de kans namelijk erg groot dat je flink uitbetaald wordt.

Dit allemaal heeft natuurlijk met een aantal factoren te maken. Om te beginnen heeft het Piggy Riches slot een leuke win kans door middel van de Free spins. Free Spins worden geactiveerd zodra je 3 of natuurlijk meer Scatter symbolen op een winlijn hebt staan. Op het moment dat je bij het spelen op het Piggy Riches slot dus drie scatter symbolen hebt wordt het Free spin spel geactiveert.  De winst die je dan kunt hebben is op dat moment ook nog eens velen malen groter dan normaal. Want de eventuele winst wordt namelijk ook nog eens vermenigvuldigd en kan in combinatie met Wild symbolen oplopen tot 18 keer meer dan normaal! En dit is nog niet eens alles, want wanneer je tijdens een free spin nog een scatter symbool draait win je gewoon weer opnieuw Free spins, en zo kan je winst tijdens je Free spins dus enorm oplopen zonder dat er daarvoor tegoed van je saldo af gaat. En hoe leuk is dat, geld winnen met winst!

Ook zijn er nog andere leuke symbolen aanwezig bij het Piggy Riches slot. Zoals verschillende mooi versierde letters en het getal 10. Voor deze laatste krijg je de minst aantal punten in het spel. Dit komt natuurlijk omdat deze dan ook relatief gezien vaak voor komt, maar alsnog kun je met de laagste prijs een muntwaarde van 125 winnen! Dan is er ook nog het geweldige “bergen met geld” plaatje, draai je deze vijf keer dan win je de hoogste prijs van het Piggy Riches slot, namelijk 2.000 munten! En hoeveel deze 2.000 munten dan in prijzengeld is hangt dan natuurlijk weer af van de inzet waarmee je het Piggy Riches slot speelt.

Circus Banner
jacks Banner

Piggy Riches Slot spelhandelingen en winsten

Dan zijn er natuurlijk nog de 15 winlijnen op het Piggy Riches slot. Deze winlijnen kun je zelf helemaal instellen hoe jij dat het liefst hebt. Je hoeft ze dan dus ook niet alle 15 te gebruiken, maar natuurlijk zijn je win kansen bij het gebruiken van al deze 15 winlijnen het aller grootst. Wel is het zo dat je hiervoor uiteraard wel de inzet mogelijkheden moet hebben. Want je zet dan wel minimaal 1 munt per win lijn in. En dit is natuurlijk niet voor iedereen weg gelegd. Dit houdt namelijk in dat je bij alle 15 winlijnen je al op 15 munten zit. En zelfs deze inzet is dan nog te verhogen doormiddel van je inzetniveau op het Piggy Riches slot te verhogen. Dus speel je op het hoogste niveau ( en dat is bij het Piggy Riches slot niveau 10) dan zal je winst ook 10 keer worden uitbetaald.

Zo zie je dat je winst mogelijkheden bij het spelen op het Piggy Riches slot flink op kunnen lopen. Natuurlijk denk je nu, ja maar welke waarde hebben de munten dan? Nou dat zit dus zo, de waarde van de munten kun je helemaal zelf bepalen. Het is namelijk zo dat je deze kunt aanpassen vanaf 0.01 cent per munt tot een maximum van 0.50 cent per munt. Zo zie je maar weer dat het Piggy Riches slot voor iedereen is weg gelegd, voor hen die liever veilig spelen met lage bedragen en voor hen die er wel van houden om een gokje te wagen en hiervoor dan ook een hoge prijs kunnen verwachten.

Kortom het Piggy Riches slot is een eenvoudig spel om te spelen en kan daarom dus ook door iedereen gespeeld worden. Even samengevat is het Piggy Riches slot een geweldig video slot bestaande uit vijf verschillende rollen en in zijn totaal maar liefst 15 win lijnen. Je kunt bij het spelen van het Piggy Riches slot diverse muntwaarde verwachten en natuurlijk de Free spins en scatter symbolen waar we het over gehad hebben. Je kunt je muntwaarde aanpassen naar je eigen wensen. Je speelt dus met een inzet en het aantal win lijnen dat je zelf wilt! Maar hierbij zeggen we wel natuurlijk, hoe hoger je muntwaarde hoe hoger je winsten zullen zijn. Dus wacht niet langer en speel dit fantastische slot vandaag nog. Klik op de link en ervaar zelf hoe leuk het is om tussen deze rijke varkentjes te zijn!