Gokken op de Piggy Riches


Het gokken op de Piggy Riches is een geweldige ervaring die veel plezier met zich mee brengt en waarmee je ook nog eens flink wat prijzen kunt winnen. Het is dan ook niet voor niets dat de Piggy Riches een favoriet onder de videoslots is. De Piggy Riches slot is voor zowel vrouwen als mannen leuk om te spelen. Wel is het natuurlijk zo dat voornamelijk veel vrouwen op de bling bling uitstraling van de videoslot afkomen. Bij het gokken op de Piggy Riches zal je dan ook merken dat er veel grappige plaatjes voorbij komen, zoals een goed gevulde portemonnee een zak vol met geld en mooi versierde letters. Natuurlijk zijn de schattige rijke varkentjes ook volop aanwezig, ook zijn deze terug te vinden in het logo van de Piggy Riches. Het is natuurlijk ook niet vreemd dat er zoveel geld logo’s en bling bling in het spel verwerkt zitten als je kijkt naar de winkansen bij het gokken op de Piggy Riches. Het is een leuk spel om je online spaar varken mee te vullen.

Online Gokken op de Piggy Riches

Bij het gokken op de Piggy Riches maak je gebruik van vijf verschillende rollen en maar liefst 15 winkansen. Op deze vijf verschillende rollen komen dan ook de luxe plaatjes voorbij rollen. Aan de zijkanten van het slot zie je allemaal stapels met geld met een cijfer erop. Dit zijn dus de cijfers die voor de winlijnen staan, sta je op zo een dergelijke stapel met geld dan kun je ook meteen zien hoe de winlijn loopt. Zo kun je dus zien of het je een goede keuze lijkt om deze winlijn te gebruiken. Want tijdens het gokken op de piggy riches is dit natuurlijk helemaal aan jou, hoeveel en welke winlijnen je inzet. Bij het gokken op de Piggy Riches is flink wat geld te verdienen, maar dan moet je natuurlijk wel eerst weten hoe het slot werkt. En gelukkig is dit allemaal makkelijk aan te passen in het control panel dat je onderaan in je scherm zult vinden.

Dit control panel werkt eigenlijk hetzelfde als alle andere control panels bij online slots. Je kan hier dus verschillende instellingen veranderen zodat je precies zo speelt zoals jij dat wil. Dit is natuurlijk fijn om te weten dat dit allemaal aan te passen is, want natuurlijk kan niet iedere speler met hetzelfde bedrag inzetten. De maximale inzet bij het gokken op de Piggy Riches is dan ook 75 euro. Maar zoals we al zeiden is dat niet voor iedereen weg gelegd en kun je dus ook al gokken op de Piggy Riches voor 0.01 cent. Natuurlijk kun je dan niet zoveel uit het piggy riches slot kunnen halen als met de maximale inzet, maar dat is logisch.

Bij het gokken op de Piggy Riches heb je in totaal 3 instellingen die je kunt aanpassen. Namelijk de winlijnen, je inzetniveau en de muntwaarde waarmee je speelt. De winlijnen zijn zoals we al aangaven te wijzigen door er simpel met de muis op te gaan staan. In totaal heb je 15 winlijnen waarmee je kunt spelen, natuurlijk geldt ook hier dat je grotere kansen hebt op mooie prijzen als je met meerdere winlijnen speelt. Indien je bij het gokken op de Piggy Riches meer winlijnen gebruikt verhoog je ook meteen je inzet, dit komt doordat je minimaal 1 munt per winlijn in moet zetten. Dus bij alle 15 de winlijnen gebruik je ook 15 munten inzet. Ook kun je deze inzet nog zelf verhogen als je wilt, en dit is erg verstandig om te doen bij het gokken op de Piggy Riches. Want als je op niveau 1 blijft spelen wordt je gewonnen prijs ook maar 1x uitbetaald, en speel je dus bijvoorbeeld op het hoogste niveau (niveau 10) dan wordt je prijs 10 x uitbetaald.

Dus een prijs van 50 bij een inzet niveau van 10 wordt dan uiteindelijk 500! Zo zie je dat je munten bij het gokken op de Piggy Riches erg hoog kunnen zijn. Maar je moet uiteraard wel weten hoeveel die munten in het echt waard zijn, en ook deze waarde kun je bij het gokken op de Piggy Riches zelf bepalen. Dit kun je namelijk doen door je muntwaarde helemaal rechts van je control panel te wijzigen. Je kunt de muntwaarde al instellen vanaf een bedrag van 0.01 cent tot een maximum van 0.50 cent. En dat is dus het fijne aan het gokken op de Piggy Riches, iedereen kan in principe mee spelen met dit fantastische spel.


Circus Banner
jacks Banner

Tips voor het Gokken op de Piggy Riches

Er zijn dus verschillende opties die er te wijzigen zijn bij het gokken op de Piggy Riches, en dit allemaal zodat ieder kan spelen hoe hij of zij dat het liefste doet. En natuurlijk zodat ieder de prijzen krijgt die hij of zij verwacht. Want de prijzen die er bij het gokken op de Piggy Riches te winnen zijn, zijn zeker niet mis. Zo kun je voor het cijfer “10” al 125 munten winnen, terwijl dit de laagste prijs is bij het gokken op de Piggy Riches. De hoogste prijs die je bij het spelen van de Piggy Riches slot kunt winnen is als je vijf keer het symbool draait met de zakken vol geld. Die zijn namelijk samen 2.000 munten waard.

Helemaal mooi is natuurlijk als je deze wint op het moment dat je Free spins hebt gekregen, dat betekent namelijk dat er niets van je inzet af gaat, terwijl je wel kans maakt om te winnen. De Free spins worden geactiveerd op het moment dat je 3 of meer scattersymbolen hebt gedraaid. Ook zijn er natuurlijk de Wild symbolen te draaien bij het gokken op de Piggy Riches zodat je nog meer kans maakt op een van die mooie prijzen die dit fantastische slot te bieden heeft. Dus kijk nu zelf wat jou kansen zijn bij het gokken op de Piggy Riches en speel het spel nu door te klikken op onze link.